21.12.08

DALE BOCA! ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-3


SAN LORENZO - BOCA JUNIORS 1-3

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Apertura στην Αργεντινή, καθώς επικράτησε με 3-1 την Σαν Λορέντζο στο 2ο μπαράζ για τον τίτλο.
Η Σαν Λορέντζο είχε επικρατήσει της Τίγκρε με 2-1 στο πρώτο μπαράζ τρεις ημέρες νωρίτερα, έτσι αν η Μπόκα πάρει έστω την ισοπαλία στο δικό της ματς μς την Τίγκρε την Τετάρτη, τότε θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
Η ομάδα του Κάρλος Ισία ήταν τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο της Ρασίνγκ Κλουμπ και άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λούκας Βιάτρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνο.
Το πρώτο είχε πολλές καθυστερήσεις διότι στο 20 λεπτό συγκρούστηκαν οι Σιλβέρα και Φορλίν, με τον δεύτερο (αμυντικός της Μπόκα) να πέφτει άτσαλα στο έδαφος και να του γυρίζει η γλώσσα.
Άμεσα επέβησαν οι γιατροί και ουσιαστικά του έσωσαν την ζωή του Φορλίν, ενώ και ο Σιλβέρι αποχώρησε με κολάρο στο λαιμό. Το άσο της Σαν Λορέντζο αντικατέστησε ο Κρίσταν Τσάβες, ο οποίος όμως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 37' με τον Μιγκέλ Ρούρο να κάνει αλλαγή στην αλλαγή (αναγκαστικές φυσικά) πριν το ημίχρονο.
Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν βασικός (στην photo κάνει τάκλιν τον Μορέλ Ροντρίγκες) και η ομάδα του κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 60' με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι.
Η Μπόκα όμως πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 76' με τον Ροντρίγκο Παλάσιο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Λούτσο Φιγκερόα λίγο νωρίτερα.
Τα νεύρα ήταν πολλά σε όλον το αγώνα, όπως και οι κίτρινες, αλλά μετα το δεύτερο γκολ της Μπόκα οι παίκτες της Σαν Λορέντζο... ξέφυγαν, έτσι στο 79' αποβλήθηκε ο Γκαστόν Αγκίρε και στο 84' Γκονσάλο Μπεργκέσιο, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε άλλη μια αλλαγή του Ισία, ο Κρίστιαν Μ. Τσάβες στο 92'.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Οριόν, Αντριάν Γκονζάλες, Αγκίρε, Άρτσε, Αρεγιάνο Τόρες, Κριστιάν Λεντέσμα, Χουάν Τόρες, Σαντιάγκο Σολάρι, Μπαριέντος, Μπεργκέσιο, Σιλβέρα (26' Κρίστιαν Τσάβες) (37' Μενσέγκες).
ΜΠΟΚΑ TΖΟΥΝΙΟΡΣ: Χαβιέρ Γκαρσία, Ιμπάρα, Χούλιο Κάσερες, Φορλίν (26' Ρονκάλια), Κλαούντιο Μορέλ Ροντρίγκες, Φάμπιαν Βάργκας (80' Κρίστιαν Μ. Τσάβες), Μπατάλια, Ντατόλο, Ρικέλμε, Φιγκερόα (63' Παλάσιο), Βιάτρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: