27.10.07

COPPA ITALIA NAPOLI - JUVENTUS 8 - 7

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχές προετοιμασίας, με τη μεταγραφική αγορά ακόμα ανοιχτή και ατζέντηδες κοράκια να προσπαθούν να απομακρύνουν τους παίχτες τους από την Κυρία (καλή ώτα τον κάκιστο, εκείνη τη μέρα, Camoranesi). Μετά, το Νoέμβριο, ξανά στο San Paolo, με τόσο πολλούς απόντες που πάιζαμε με ενισχύσεις από τις Ελπίδες μας, την Primavera, αλλά και πάλι προηγηθήκαμε με τον Alex κι ύστερα ο Legrottaglie ανατρέπεται (του σπάσανε και τον ώμο κι επανήλθε τον Φεβρουάριο) αλλά πέναλτυ δεν δόθηκε -τελικό 1-1. Στο Τορίνο, τον Απρίλιο, 2-0 παρ' ότι παίζαμε με 10 παίχτες επί 30' (εξαιτίας μιας ακατανόητης κόκκινης στον Marchisio). Γκολ; Πάλι ο Del Piero και ο Camoranesi που σήμερα, μετά τον τραυματισμό του, είναι ξανά στη λίστα των παιχτών που ο Ranieri (που ο διαιτητής έστειλε στην εξέδρα) παίρνει μαζί του. Επανεμφάνιση και των Marchionni και Iaquinta. Πρόβλεψη; 1-2.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητέ Λάμπρο, χαίρε. Το ότι αντιπαθώ τη Γιούβε δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι. (Ευτυχώς, δεν μου έχει σαλέψεια κόμη!) Γι' αυτό και διάλεξα το συγκεκριμένο βιντεάκι. Η Νάπολη απέκλεισε μια μεγάλη ομάδα. Τί να έβαζα; Την Νάπολη να παίζει με την Άσκολι ή την Καμπομπάσσο;! Το ότι "θίχτηκες" μου αρέσει πολύ, καθότι αποδεικνύεις περίτρανα ότι διαθέτεις cultura calcistica. Και τη Μπόκα με τη Ρίβερ τη δείχνω να παίζει, όχι όχι με την Κίλμες ή την Χιμνάσια Λα πλάτα! Το ξέρεις άλλωστε - για εμάς τους "ναπολετάνους" το παιχνίδι με τη Γιούβε ήταν αφορμή να θυμηθούμε δόξες παλιές.

Ανώνυμος είπε...

Μα φτσικά, γι' αυτό είπα να σε πειράξω. Πάντως, ως τώρα (α' ημίχρονο) καλά πάει. Βάλαμε και γκολ που ακυρώθηκε -ορθώς- ως οφσάιντ του Trezeguet. Και εσείς παίζετε καλά τόσο με το Lavezzi όσο και με τον δικό μας (δανεικός παίζει) τον Zalayeta (έχετε και άλλο δανεικό, τον Blasi). Και, βέβαια, εμείς έχουμε σπουδαίος ναπολετάνους, σαν τον Palladino, το Nocerino ή τον Criscito (που κάθεται στον πάγκο σήμερα)-γενικώς, άλλωστε, η Κυρία έχει επιδείξει μια έφεση σε παίχτες από την περιοχή, δείγμα έμπρακτης αναγνώρισης του πόσο ποδοσφαιρομάνα είναι η πόλη της Napoli.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα, πρωτίστως γι' αυτή τη Napoli που και σήμερα (μετά το 4-4 στη Ρώμη) έδειξε πολύ καλά στοιχεία, να χρησιμοποιείται (εν αγνοία της) έτσι: http://lexidia.pblogs.gr/juventus-2007-2008.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Γενικά ο Νότος "βγάνει πράμα", Λάμπρο. Σε όλους τους τομείς δε.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς γι' αυτό είναι κριμα να το χαλάνε οι μεσάζοντες διαιτητές -ήταν ένα ωραίο ματς ως εκείνη την ώρα, μετά κανείς δεν είχε παι διάθεση να παίξει... Ο νότος, γενικά, βεβαίως -ακόμα και στη μακρινή Αυστραλία, εκεί, στο Νότο βγαίνει ό,τι βγαίνει, από κρασί μέχρι ταργούδια

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Για την Αυστραλία, ομολογώ, δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και η Αρχεντίνα σκίζει παντού!